אחרי חודש נובמבר קשה בו שיחקה הפועל ר"ג 6 משחקים רשמיים, צברה 5 נקודות,כתוצאה מנצחון אחד, שתי תוצאות תיקו והפסד בליגה (לצד נצחון בפנדלים בחצי גמר גביע הטוטו והפסד בגמר אחרי הארכה ) יצאה הקבוצה למשחק חוץ בטדי נגד הפועל ירושלים ונוצחה 0-2.
אפשר לתרץ את זה בפציעות, כושר ירוד של שחקני מפתח, משברון קטן, יד המקרה או המשך הסטטיסטיקה של משחקי חודש נובמבר לאורך ההיסטוריה, אבל בקבוצה צריכים וחייבים להרים ראש ולהמשיך קדימה כי שום דבר לא קרה.
רצף כזה יכול לקרות וגם יקרה לכל קבוצה בכל עונה ללא שום קשר למטרות. החוכמה היא לדעת להתלכד בזמנים האלה ולחזור למסלול מגובשים וחזקים.
אגב 5 נקודות בנובמבר הן לא דבר רע אם מסתכלים על הנתונים ההיסטוריים, רק חבל על ההפסד בירושלים שעצר את הדהירה של פתיחת העונה והכניס למשוואה את "הרשתות החברתיות" שסופגות הכל לטוב ולרע.
ביום שישי(15:00 איצטדיון ר"ג) במשחק היסטורי נגד עירוני נשר, הפועל ר"ג תחזור למסלול הנצחונות.
נובמבר 2015-16 3 נקודות(שלוש תוצאות תיקו והפסד)
נובמבר 2014-15 4 נקודות(שני הפסדים, תיקו ונצחון)
נובמבר 2013-14 6 נקודות(נצחון, שלוש תוצאות תיקו והפסד)
נובמבר 2012-13 1 נקודה (תיקו ושלושה הפסדים)
נובמבר 2011-12 3 נקודות(שני הפסדים ונצחון)
תגובות מהפייסבוק
תגובות