חודש: אפריל 2016

חג שמח מאתר המכתש

אתר המכתש מאחל לכל האוהדים חג שמח וכשר. ביום שני(19:00, איצטדיון ר"ג) תתמודד קבוצת הבוגרים נגד הפועל קטמון ובמחצית תתקיים הרמת כוסית מיוחדת בה ישתתפו כל האוהדים ביחד עם ההנהלה.
גם קבוצת הנוער עוד לא צריכה להרים ידיים אחרי שניצחה 1-0 את קרית אונו וצימקה את הפער משאר הקבוצות שאיבדו נקודות. המתח עושה את שלו בליגה ומה שינצח זה ההבדלים המנטליים. בהצלחה.

קבוצת הותיקים ניצחה אתמול את ותיקי בני יהודה 5-1 במשחק שהתקיים בשכונת התקווה, שלושה מחזורים לסיום העונה ותחילת משחקי הפלייאוף הארצי.
שחקני הקבוצה שמוקירים את פועלו של אבי ריימונד, שדואג לצלם את משחקי הקבוצה כבר 9 שנים, הפתיעו אותו אתמול לפני המשחק והעניקו לו מתנה יוצאת דופן- כרטיס טיסה, מלון וכרטיס כניסה למשחק בין מילאן אותה הוא אוהד לבין יובנטוס (גמר הגביע האיטלקי)
ריימונד גמל להם בעוד צילום משחק שישאר למזכרת… לחצו לצפייה

קבוצת הנוער נוצחה היום 2-1 ע"י בית"ר ת"א רמלה והיא במקום החמישי בטבלה.
יתר היריבות על כרטיס העלייה גם שמטו נקודות, זו השבת השנייה ברציפות וחמישה מחזורים לסיום, הפער עומד על חמש נקודות בין הפועל ר"ג לבין המוליכה הפועל אשקלון.
המשחק הבא של הקבוצה יתקיים ביום רביעי הקרוב בקרית אונו(16:30)

7 בום

הפועל ר"ג חוזרת מעילוט עם שלוש נקודות אחרי נצחון 2-0 על אחי נצרת במסגרת הפלייאוף העליון של הליגה הלאומית.

הנעליים של דני גולן

הפועל ר"ג הפסידה היום שוב ליריבה שרצתה יותר ממנה ולמרות שהחזיקה יותר זמן בכדור, סבלה מחוסר יעילות בהתקפה.
ישראל ראש, הבלם, הצליח להשוות במחצית השנייה אחרי שג'ורדן פושה הנצחי, העלה את הרצליה ליתרון בדקה ה34 וכבש את שער הנצחון בדקה ה65.
בשבוע הבא תצא הקבוצה למשחק חוץ נגד אחי נצרת בתקווה לשפר קצת את מצב הרוח.
קבוצת הנוער תתארח מחר ביבנה ותקווה לנצח לצד מעידה של שאר קבוצות הצמרת.